Business Supervising

Coach: Floris van Zoomeren

Als ondernemer of leidinggevende is het essentieel om een sterke mindset en persoonlijk leiderschap te hebben om je doelen en targets te behalen. Business supervising is een dienst die je kan helpen om deze vaardigheden te ontwikkelen en te versterken.

Onze business supervising dienst richt zich op het begeleiden van ondernemers en leidinggevenden bij het behalen van hun doelen en targets. Dit doen we door middel van 1 op 1 supervisiegesprekken, waarbij we kijken naar jouw specifieke uitdagingen en hoe je deze het beste kunt aanpakken.

We helpen je bij het ontwikkelen van de juiste mindset en persoonlijk leiderschap, zodat je meer focus hebt, betere beslissingen kunt nemen en effectiever kunt communiceren met je team en klanten. Hierdoor vergroot je niet alleen je eigen succes, maar ook dat van je bedrijf.

Kortom, business supervising is een waardevolle dienst voor ondernemers en leidinggevenden die hun persoonlijke en professionele groei willen bevorderen en hun doelen willen behalen.

Wil je meer weten over supervising als dienst? Neem dan contact met ons op via de telefoon 06 – 21 87 07 64 of e-mail floris@vzab.nl.

We staan graag voor je klaar!