Trainingen

Moeite om je doelen te behalen, last van een negatieve mindset, of loop je steeds tegen dezelfde uitdagingen aan? In onze trainingen krijg je praktische tips en technieken die je direct kunt toepassen om je persoonlijke en professionele leven naar een hoger niveau te tillen.

Training: Positieve Mindset

Zaterdag 22 april 2023
Amersfoort

Nemen negatieve gedachten soms je denken over en weerhoudt het je om doelen te bereiken? Wil je leren hoe je je mindset kunt veranderen om een meer positieve en productieve levensstijl te creëren?

De training “Positieve Mindset” is ontworpen om je te helpen een grotere focus te krijgen op positiviteit en meer veerkracht te ontwikkelen. Je leert hoe je beperkende overtuigingen kunt identificeren en overwinnen, en hoe je je gedachten kunt gebruiken om je doelen te bereiken en jezelf te motiveren. Met interactieve oefeningen en praktische tools, leer je hoe je je bewust kunt worden van je eigen denkpatronen en hoe je deze kunt transformeren om meer voldoening en succes in je leven te bereiken.

Door deel te nemen aan deze training, zul je:

  • Leren hoe je negatieve denkpatronen kunt herkennen en transformeren in positieve gedachten
  • Meer veerkracht ontwikkelen om uitdagende situaties te overwinnen
  • Tools en technieken leren om je te helpen positiever te denken en je doelen te bereiken
  • Meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ontwikkelen
  • Een sterkere en positievere mindset creëren

Investeer in jezelf en je toekomst met de training “Positieve Mindset”. Doe mee en ontdek hoe je jouw denkpatronen kunt veranderen om meer voldoening en succes in je leven te bereiken!

Tijden: 9.30 tot 16.30 uur
Locatie: Maanlander 6a, 3824 MP Amersfoort
Kosten: 100 euro exclusief 21% BTW
Aantal deelnemers: maximaal 10

Op maat trainingen

Loop je aan tegen bepaalde uitdagingen in je persoonlijke of professionele leven en weet je niet goed hoe je hiermee om moet gaan? Van Zoomeren Advies en Begeleiding biedt trainingen op maat voor teams en andere groepen. Werk samen aan het ontwikkelen van de vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn.

In onze trainingen krijg je praktische tips en technieken die je direct kunt toepassen om je persoonlijke en professionele leven naar een hoger niveau te tillen. Op individueel niveau of om het beste uit je team te halen.

Laat ons je helpen om de obstakels die je tegenhouden te overwinnen!

Neem nu contact met ons op via de telefoon 06 – 21 87 07 64 of e-mail floris@vzab.nl. En ontdek hoe onze op maat gemaakte trainingen kunnen ondersteunen bij het bereiken van persoonlijk en professioneel succes.