Persoonlijk coachingstraject

Coach: Floris van Zoomeren

Ben je op zoek naar meer richting in je leven, loop je vast in je werk of privéleven, of wil je gewoon meer uit jezelf halen? Dan kan een coachingstraject bij VZAB je helpen om je doelen te bereiken en je persoonlijke groei te bevorderen.

Onze coaching is gericht op het ontwikkelen van jouw persoonlijke en professionele vaardigheden, zodat je beter in staat bent om uitdagingen aan te gaan en jezelf te ontwikkelen. We bieden een traject van 5 sessies aan, waarbij we samen kijken naar jouw doelen en hoe je deze kunt bereiken.

Tijdens de sessies gaan we samen aan de slag met diverse thema’s, zoals het versterken van je zelfvertrouwen, het vergroten van je assertiviteit, het omgaan met stress en het ontwikkelen van effectieve communicatievaardigheden. We maken hierbij gebruik van diverse coachingstechnieken, zoals NLP, RET en Systemisch Werken.

Het traject begint met een intakegesprek waarin we kennismaken en bespreken welke doelen je wilt bereiken. Vervolgens stellen we een plan op en gaan we aan de slag met de eerste sessie. Elke sessie duurt ongeveer een uur en vindt plaats op een locatie die voor jou het meest geschikt is, bijvoorbeeld bij ons op kantoor of via videobellen.

Onze coaches hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen en zijn allemaal gecertificeerd en erkend. We zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin je vrij kunt praten en jezelf kunt zijn.

Een coachingstraject bij VZAB biedt jou de mogelijkheid om in korte tijd grote stappen te zetten in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het is een investering in jezelf die zich op diverse vlakken zal terugbetalen.

Wil je meer weten over coaching als dienst of wil je direct een traject boeken? Neem dan contact met ons op via de telefoon 06 – 21 87 07 64 of e-mail floris@vzab.nl.

We staan graag voor je klaar!